Thursday, December 31, 2009

رضا پهلوی خواستار تحقیقات سازمان ملل در مورد سرکوب های خونین در ایران شد

رضا پهلوی، ولیعهد سابق ایران، در نامه ای به بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل از او خواسته است تا دستور دهد درباره سرکوب خونین معترضین در ایران تحقیقاتی انجام شود.
در این نامه از سازمان ملل خواسته شده تا جمهوری اسلامی را برای آزادی بازداشت شدگان و "توقف روند خطرناک رویدادها"، زیر فشار بگذارد.
رضا پهلوی همچنین از کشورهای جهان خواسته است تا در اعتراض به رفتار جمهوری اسلامی، سفرای خود را از تهران فرا خوانند.

بازداشت شاگردان آیت الله العظمی منتظری

جنبش راه سبز (جرس): پس از درگذشت آیت الله العظمی منتظری و حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر این روحانی عالیقدر،تعدادی از نزدیکان و شاگردان ایشان احضار و یا بازداشت شدند.

در تجمعات مردمی در برخی نقاط کشور از جمله قم، تهران، اصفهان، نجف آباد، تبریز و کاشان نیز تعداد زیادی از طرفداران آیت الله العظمی منتظری بازداشت شده اند که از تعداد بازداشت شدگان آمار دقیقی در دست نیست.


براساس گزارشها تاکنون در اصفهان 600 نفر، نجف آباد 200 نفر و تهران 500 نفر بازداشت شده اند .


به گزارش خبرنگار جرس ، در میان بازداشت شدگان ، روزنامه نگاران و فعالان سیاسی بسیاری هستند که برخی از آنها ارتباط مستقیم با آیت الله العظمی منتظری داشته اند، اسامی 6 تن از شاخص ترین شاگردان و فعالانی که با این مرجع عالیقدر ارتباطات مستقیم داشته و بازداشت شده اند به شرح ذیل است:

1 – سید محمد طاهری؛ فرزند آیت الله طاهری، امام جمعه سابق اصفهان که بعد از ممانعت نیروهای نظامی و لباس شخصی از برگزاری مراسم ختم برای آیت الله العظمی منتظری در مسجد سید و مسجد حسین آباد اصفهان، بازداشت شده است.

2 – مهندس مصطفی ایزدی: نویسنده، روزنامه نگار و از فعالان سیاسی که بیشترین قلم را در دفاع از آیت الله العظمی منتظری زده است. گفته می شود تهاجم به خانه وی و بازرسی 4 ساعته – از ساعت 6 صبح تا 10 برای یافتن اسناد یا مدارک آرشیوی که مربوط به آیت الله العظمی منتظری صورت گرفته است. وی مدتی نشریه آوا را سردبیری می کرد که بیشتر به افکار و اندیشه های آیت الله العظمی منتظری می پرداخت . این نشریه توسط سعید مرتضوی تعطیل شد.


3 – مهندس محمود دردکشان، از فعالان سیاسی قبل و پس از انقلاب که در سالیان گذشته بارها به خاطر دفاع از آیت الله العظمی منتظری دستگیر و زندانی شده.است. وی درجریان برگزاری مراسم ختم برای آیت الله العظمی منتظری که با ممانعت نیروهای لباس شخصی و گارد ویژه نیروهای انتظامی اصفهان مواجه شد، در خیابان، توسط نیروهای اطلاعاتی بازداشت شده است. محمود دردکشان از سرداران دوران جنگ و از دوستان نزدیک و یکی از یاران شهید حاج داود کریمی است.


4 – مرتضی امیری جرقویه، دبیر بازنشسته آموزش و پرورش و یکی از استادان سخن که به خاطر دفاع از آیت الله منتظری بارها بازداشت شده و به زندان افتاده است. او همچنین بخاطر سخنرانی هایی که در شهرهای مختلف از جمله اصفهان و نجف آباد داشت بارها ممنوع المنبر شده است.


5 – عمادالدین باقی، فعال حقوق بشر، روزنامه نگار ، نویسنده و از مدافعین حقوق شهروندی آیت الله العظمی منتظری که چندین مقاله و کتاب در این باره نوشته است . وی مصاحبه ای در زمان حیات آیت الله العظمی منتظری با ایشان انجام داده بود که پس از درگذشت ایشان از تلویزیون BBC پخش شد . وی پیش از بازداشت طی تماس های تلفنی توسط اطلاعات و بازجویانش تهدید شده بود و پس از پخش آن مصاحبه بازداشت شد.


6 - احمد قابل از شاگردان آیت الله العظمی منتظری که هنگام دریافت خبر فوت فقیه عالیقدر از مشهد عازم قم بود و در نیشابور توسط نیروهای اطلاعاتی دستگیر شده واجازه حضور درمراسم تشییع و تدفین آیت الله العظمی منتظری به او داده نشد. او از محققین و پژوهشگران حوزه علوم دینی است و در راه دفاع و ترویج اندیشه های آیت الله العظمی منتظری بارها به زندان افتاده و دورانی نیز مجبور به هجرت اجباری به کشور تاجیکستان شد اما بعد از یک سفر به ایران برای دیدن اقوام و آشنایان در راه برگشت به کشور تاجیکستان، ممنوع الخروج شد.

از محل نگهداری و وضعیت ، هیچ یک از بازداشت شدگان ، اطلاعی در دست نیست.

واي اين شب چقدر تاريك است

ويديوي اين هفته را با تمامي وجود به ياد و براي نازنين دختران و پسراني به شما عزيزان تقديم ميكنم كه در اين سال جديد ميلادي ديگر در ميان ما و در آغوش خانواده هايشان نيستند. اندكي صبر مهربانان سحر شايد كه نزديك باشد.
شعر: سهراب سپهري
خواننده: محمد اصفهاني
سپید و سیاه شب سردیست و من افسرده راه دوریست و پايي خسته تيرگی هست و چراغی مرده می کنم تنها از جاده عبور دور ماندند زمن آدمها سايه ای از سر ديوار گذشت غمی افزود مرا بر غمها فکر تاريکی و اين ويرانی بی خبر آمد تا با دل من قصه ها ساز کند پنهانی نيست رنگی که بگويد با من اندکی صبر سحر نزديک است هر دم اين بانگ بر آرم از دل وای اين شب چقدر تاريک است خنده ای کو که به دل انگيزم قطره ای کو که به دريا ريزم صخره ای کو که بدان آويزم مثل اينست که شب نمناک است ديگران را هم غم هست به دل غم من ليک غمی غمناک است هر دم اين بانگ بر آرم از دل وای اين شب چقدر تاريك است اندکی صبر سحر نزديک است

چین با حمایت از کشتار مردم ایران آینده خود را نابود می کند


سرانجام با رسیدن اولین کشتی حامل زره پوشهای ضد شورش چینی به بندرعباس مشخص گردید که چین تصمیم گرفته تا بطور علنی در سرکوب مردم ایران مداخله نموده و از سقوط حکومت ولایت فقیه و تهدید منافع نامشروعش در منطقه جلوگیری نماید.
زره پوشهای وارداتی مدل DES-516B و ساخت صنایع نظامی استان دالیان چین می باشد. مشخصات دقیق شرکت سازنده بشرح زیر است:


Dalian Eagle-Sky Co.
Tel: +86-411-8681-3362
Fax: +86-411-8681-3763
Email: eagle@eagle-sky.net


این زره پوش ضد شورش دارای مخزنی 10 هزار لیتری برای شلیک آب سرد و آبجوش و 3 مخزن 100 لیتری جداگانه برای شلیک مایعات شیمیائی سوزاننده، آب مخلوط به رنگ پاک نشدنی و یا آب مخلوط به گاز اشک آور است. هر زره پوش دارای دو تفنگ پرتاب مایعات با بُرد 70 متر است که از داخل کابین کنترل می شوند. قیمت خرید هر دستگاه 650 هزار دلار می باشد که بهمراه آن مقادیر زیادی مایعات مختلف سوزاننده و اشک آور و رنگی نیز خریداری شده است.
مدت زمان لازم برای تحویل این زره پوشها 4 ماه بوده که بنا به عجله حکومت ایران و موافقت دولت چین، زره پوشها مستقیماً از زره پوشهای سازمانی ارتش چین بطور فوری تحویل شده که در نوع خود بی سابقه است. دولت چین هم باندازه حکومت جمهوری اسلامی تعجیل بخرج داده تا این زره پوشها هر چه سریعتر برای سرکوب مردم ایران به مقصد برسد.
دعای همه مردم مظلوم ایران این است که حکومت هرگز عمرش به استفاده از این تجهیزات خشونت بار نرسد، اما چنانچه روزی هم این زره پوشها را به خیابانها بیاورد، جای نگرانی نخواهد بود، ایرانیان آنقدر با استعدادند که ارزانترین راه برای نابودی آنها را پیدا کنند.
دولت مستبد و خونریز چین باید بداند که با این رفتار ضد انسانی خود بر علیه مردم ایران، در فردای پیروزی این مردم، گوشمالی سختی خواهد شد و نه تنها دستانش از بازار ایران قطع خواهد شد بلکه ملت ایران همه تلاش خود را خواهد نمود تا سرنوشت مشابهی برای محصولات چینی در بین کشورهای منطقه هم اتفاق بیفتد. همچنین چین منتظر باشد تا مردم آزاد ایران با همه امکانات خود از آزادیخواهان چینی پشتیبانی و حمایت نموده و بویژه در برابر جنایات وحشیانه دولت چین بر علیه مردم تبت و همچنین مسلمانان استان سین کیانگ با تمام قوا بایستد و پوزه کثیفشان را بخاک بمالد.
این دخالت آشکار چین در امور داخلی ایران و مشارکت در سرکوب مردم ایران باید توسط همه ملتهای دنیا محکوم گردیده و از مظلومیت مردم ایران حمایت نمایند. برای ولایت فقیه نیز هزاران تأسف، که حاضر است برای سرکوب مردم ایران حتی برای چینی های کمونیست بی خدا هم دستمال بدست شود ولی گوش به حرف حق ملت ایران ننماید.

صدور حکم اعدام برای پنج تن از متهمان حوادث عاشورا و پس از انتخابات

دادستان کل کشور روز گذشته اعلام کرد که برای سه تن از بازداشت‌شدگان روز عاشورا که «محارب» شناخته شده‌اند، بزودی حکم اعدام اجرا خواهد شد. این اظهارات درحالیست که هفته گذشته نیز برای دو تن از متهمان به حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری، حکم اعدام صادر شده بود.


به گزارش روزنامه اعتماد چاپ تهران، غلامحسین محسین اژه‌ای، دادستان کل کشور، روز گذشته در رابطه با وقایع عاشورا، ضمن خاطرنشان کردن این مطلب که «میزان دستگیری‌ها بیشتر از این خواهد شد»، گفت: «با توجه به شواهد و اسناد، چند نفر از بازداشت‌شدگان حوادث ظهر عاشورا محارب با اسلام و انقلاب بوده و حکم اعدام سه تن از آنان بزودی اجرا خواهد شد.»


در اعتراضات عاشورای امسال که در تهران و یازده شهر دیگر ایران برگزار شد، نیروهای ویژه پاسداران و شبه نظامیان بسیج، به مردم متحصن و سوگوار حمله کرده و گروهی را کشته و زخمی کردند. معترضین قصد داشتند بنا به فراخوان جنبش سبز و سوگواران آیت‌الله العظمی حسینعلی منتظری و جهت بزرگداشت هفتم وی، در میادین مرکزی تهران و شهرهای دیگر تجمع کنند.


فعالین حقوق بشر و دموکراسی نیز، از صدور حکم اعدام برای یکی از زندانیان سیاسی پس از 28 ماه بازداشت و بلاتکلیفی خبر داد. علی صارمی 62 ساله، 14 شهریورماه 1386 به اتهام شرکت در مراسم سالگرد قتل عام زندانیان سیاسی در گورستان خاوران دستگیر شده بود. نامبرده طی سی سال اخیر چهار بار بازداشت شد و 20 سال از عمرش را در زندان بسر برد.


منابع: فعالین حقوق بشر و دموکراسی، اعتماد، هرانا

بیانیه مهندس میرحسین موسوی به مناسبت وقایع عاشورا و روزهای پس از آن

راه حل های پنجگانه میرحسین موسوی برای خروج از بحران


نوروز: میرحسین موسوی در بیانیه ای به مناسبت وقایع عاشورای حسینی و روزهای پس از آن ضمن انتقاد از برخوردهای خشونت آمیز نیروهای حکومتی با ملت عزادار ایران راه حل های پنجگانه خود را برای خروج وضعیت بحرانی فعلی ارائه کرد. این نامزد معترض به نتایج انتخابات ضمن خودجوش خواندن اعتراضات مردمی در تاسوعا و عاشورای حسینی در راه حل های پنجگانه خود بر اهمیت مسئولیت پذیری مستقیم دولت در مقابل ملت و مجلس و قوه قضائیه در مقابل مردم، تدوین قانون شفاف و اعتماد برانگیز برای انتخابات، آزادی زندانیان سیاسی و احیاء حیثیت و آبروی آنها ، آزادی مطبوعات و رسانه ها و به رسمیت شناختن حقوق مردم برای اجتماعات قانونی تاکید کرد.

به گزارش نوروز متن کامل بیانیه به شرح زیر است:

بسم الرحمن الرحیم

السلام علیک یا ابا عبدالله. انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم و وال لمن والاکم و عاد لمن عاداکم. فیالیتنی کنت معکم فافوزا فوزا عظیما

همواره به اینجانب و دوستان گفته می شد که اگر شما اطلاعیه ندهید مردم به خیابانها نخواهند آمد و آنان از اعتراضات و مطالبات خود دست برخواهند داشت وآرامش به کشور برخواهد گشت. بنده به عنوان یک همراه جنبش عظیم سبز مردمی با این نظر موافق نبودم و می اندیشیدم که تا اصلاحات لازم با تکیه براصول روشن که می توان آنها را از قانون اساسی استخراج کرد، صورت نگیرد ، آب رفته به جوی باز نخواهد گشت.

برای مراسم عاشورای حسینی علیرغم درخواستهای فراوان، نه جناب حجت الاسلام و المسلمین کروبی اطلاعیه دادند و نه حجت الاسلام و المسلمین خاتمی اطلاعیه صادر کردند و نه بنده و دوستانم. با این وصف یک بار دیگر مردمی خداجوی به صحنه آمدند و نشان دادند که شبکه های وسیع اجتماعی و مدنی که در طول انتخابات و بعد از آن به صورت خود جوش شکل گرفته است، منتظر اطلاعیه و بیانیه نمی مانند. در حالی که مردم نه روزنامه همراه و مشوقی در کنار خود داشتند و نه از صدا و سیما، به عنوان رسانه ای ملی و بی طرف و منصف و عاقل بهره می بردند. باز همه ملت ها و جهانیان شاهد بودند که در میان طوفانی از تهدیدها و تبلیغات و تکفیرها و اهانتها، عزاداران حسینی در این روز مقدس حسین حسین گویان به صورت مسالمت آمیز و بدون شعارهای تند روانه میدانها و مسیرهایی شدند که خود انتخاب کرده بودند و این بار نیز چون دفعات گذشته با اعمال تحریک آمیز مواجه شدند، خشونت های غیرقابل باور چون زیر کردن راهپیمانان، تیراندازی نیروهای لباس شخصی که امروز هویت آنها بر کسی پوشیده نیست و روز بروز پرده از چهره آنان و سرانشان کنار زده می شود، فاجعه ای را آفرید که اثرات آن به این زودی از صحنه سیاسی کشورمان رخت برنخواهد بست.

مشاهده فیلم های تکان دهنده عاشورا نشان می دهد که اگر شعارها و حرکات جاهایی به سمت افراط غیر قابل قبول کشانده می شود، ناشی از به زیر انداختن افراد بی گناه از روی پل ها و بلندی ها، تیراندازی ها و آدم زیر کردن ها و ترورهاست . جالب آنکه در بعضی از این فیلم ها دیده شده است که مردم در پشت چهره نیروهای انتظامی و بسیجی مهاجم برادران خود را می بینند و در شرایط بحرانی و پر از خشم و هیاهوی آنروز سعی می کنند بدانها آسیبی نرسد. اگر صدا و سیما یک جو انصاف و عقل داشت می توانست برای تلطیف فضا و نزدیک کردن مردم به همدیگر گوشه ای از این صحنه ها را نشان دهد. ولی هیهات! جریان روزهای بعد از عاشورا و گسترش دستگیریها و دیگر تمهیدات دولتی نشان می دهد که مسئولان اشتباهات گذشته را این بار در وسعت بیشتر تکرار می کنند و آنها می اندیشند سیاست ارعاب تنها راه حل است.

گیرم که چند روز با دستگیریها ، خشونت ها ، تهدیدها و بستن دهان روزنامه ها و رسانه ها سکوت برقرار گردید، تغییر قضاوت مردم را نسبت به نظام چگونه حل می کنید؟ تخریب مشروعیت را چگونه جبران می نمائید؟ نگاه ملامت آمیز و متعجب همه جهانیان از این همه خشونت یک دولت به ملت خود را چگونه تغییر می دهید؟ با مشکلات بر زمین مانده اقتصادی و معیشتی کشور که به دلیل ضعف مفرط دولت روزبروز وخیم تر می شود چه می کنید؟ با چه پشتوانه ای از کارآمدی و انسجام ملی و سیاست خارجی موثر، سایه قطعنامه ها و امتیازخواهی های بیشتر را در سطح بین الملل از سر کشور و ملتمان دور می کنید؟

اینان می اندیشند با عقب راندن نخبگان و روشنفکران و دانشگاهیان و فعالان از صحنه سیاسی خواهند توانست بدون پرداختن ریشه ای به مسائل امروز کشور به دیروز قبل از انتخابات برگردند؟ اما کسانی که تاریخ را خوانده اند و کمی با ماهیت پیچیده جوامع آشنایی دارند می دانند که این تفکر ناشی از یک توهم واقع گریز و پناه بردن به رویکردهای کم عمق و گول زننده است .

بنده به صراحت و روشنی می گویم فرمان اعدام و قتل و زندانی کروبی و موسوی و امثال ما مشکل را حل نخواهد کرد . سخنان روز چهارشنبه میدان انقلاب و قبل از آن نماز جمعه هفته پیش دانشگاه که توسط چهره های منتسب به نظام ایراد گردید، نتایج هر نوع اقدام تروریستی را مستقیما به سمت کانون نشانه خواهد رفت و گره مشکل بحران کنونی را نا گشودنی خواهد ساخت. گوساله و بزغاله خواندن بخش عظیمی از جامعه و خش و خاشاک نامیدن آنان و مباح کردن خون عزاداران حسینی فاجعه ای است که هم اکنون توسط افرادی مشخص و صدا و سیما در جامعه رخ داده است. این چه سخنرانی است که از تریبون دولتی مردم را به جنگ با یکدیگر دعوت می کند و یک عده را حزب الله می نامد و عده ای دیگر را حزب الشیطان؟ بارها در یک سخنرانی کوتاه اعلام می کند مردم توجه کنید جنگ است! آیا این سخنان دعوت به جنگ و شورش داخلی نیست ؟ با توجه به استفاده از اصطلاحات مذهبی و اشاره به آیات و روایات ، این مراجع عظام و روحانیون فاضل هستند که می توانند بگویند با این گونه اشخاص چه می توان کرد؟

آنچه به بنده به عنوان یک فرد کوچک این جامعه مربوط می شود استقبال از هر هجمه ای در راه اسلام و کشور عزیزمان است و سخنان چند روز اخیر بنده را به یاد کلام امام رحمه الله علیه می اندازد که " بکشید ما را ، ما نیرومند تر می شویم". بنده ابایی ندارم که یکی از شهدایی باشم که مردم بعد از انتخابات در راه مطالبات به حق دینی و ملی خود تقدیم کردند و خون من رنگین تر از آن شهدا نیست.

بنده به صراحت می گویم تا وجود یک بحران جدی در کشور به رسمیت شناخته نشود، راهی برای خروج از مشکلات و مسائل پیدا نخواهد شد. عدم اذعان به بحران ، توجیه گر ادامه راه حل های سرکوبگرانه خواهد شد. اذعان به وضعیت بحرانی می تواند راه حل را نه در سرکوب که بر سر آشتی ملی قرار دهد . تهمت بی دینی و همراهی با قدرتهای بیگانه مستکبر و افراد بدنام و جریانهای منحوسی چون منافقین به فرض آنکه به حذف فیزیکی تعدادی از خدمتگزاران اسلام و مردم منتهی شود ناشی از چشم بستن به ماهیت مشکلات ملی کشور است. من به عنوان یک دلسوز می گویم منافقین با خیانت ها و جنایت های خود مرده اند، شما برای کسب امتیازهای جناحی و کینه ورزی آنها را زنده نکنید .

من لازم می دانم قبل از آنکه راه حل خودم را برای خروج از بحران مطرح سازم ، برهویت اسلامی و ملی و مخالف سلطه بیگانگان و وفادار به قانون اساسی ما و جنبش سبز تاکید نمایم. ما پیروان اباعبدالله حسین علیه السلام هستیم. ما شیفتگان حریتی هستیم که منادیش آن امام مظلوم بود . ما پیرو کسی هستیم که در قلمرو وسیع اسلامی ربودن خلخالی از پای یک زن را برنمی تابید. ما معتقد به تفسیر رحمانی از اسلام هستیم که انسانها را یا هم کیش هم می دانند و یا همسانانی در خلقت. نگاهی که بر کرامت ذاتی انسان باور دارد و برنمی تابد که ضارب او در زندان با غذایی جز شبیه غذای او نگهداری شود و یا مورد شکنجه و امثال آن قرار گیرد.

بنده و دوستان عزیزم که امروز بسیاری از آنها در زندانها محبوس هستند پای بندان سرسخت استقلال کشور هستیم و از اینکه بازار اسلامی ما تبدیل به یک بازار مکاره برای کالاهای بیگانه شده است رنج می بریم. ما به شدت با فساد موجود که ناشی از سیاستهای سوء و عدم تدبیر است مخالفیم. ما می گوئیم نهاد بزرگ و تاثیر گذاری چون سپاه اگر هر روز چرتکه بیاندازد که قیمت سهام چقدر بالا و پائین رفته نمی تواند از کشور و منافع ملی آن دفاع نماید؛ هم خود به فساد کشیده می شود و هم کشور را به فساد می کشاند . ما می گوئیم و حاضریم در مباحثات نشان دهیم که امروز منافع و حقوق مستضعفان و کارگران و کارمندان و سایر اقشار ملت در یک فساد بزرگ در حال غرق شدن است . جنبش سبز مخالف دروغ است و آنرا آفتی خانمان برانداز برای کشور می داند و از اینرو دروغ های سیاسی و امنیتی و اقتصادی و فرهنگی و امثال آنرا خطری بزرگ برای کشور می دانیم.

ما یک دولت و نظام صادق و رئوف و با شفقت و مبتنی بر آراء مردم می خواهیم که به تنوع آراء و عقاید مردم نه به شکل تهدید که بلکه بصورت یک فرصت نگاه کند. ما سرک کشیدن به زندگی خصوصی مردم، تفتیش عقاید، تجسس، بستن روزنامه ها و محدود کردن رسانه ها را مخالف دین مترقی و رهایی بخش خود و مخالف قانون اساسی برآمده از این دین می دانیم. ما ضایع کردن یک ریال از بیت المال را در جهت اهداف باندی و جناحی حرام می دانیم و می گوئیم که سند چشم انداز ملی بیست ساله که به تایید همه ارکان نظام رسیده است امروز به یک ورق پاره بی ارزش تبدیل شده است. ما هشدار می دهیم که رقیبان بزرگی در منطقه با رشدهای اقتصادی دو رقمی در حال ظهور هستند و روز به روز قوی تر می شوند . درحالیکه ما متاسفانه از دادن یک بودجه سالانه و نگهداشتن حسابهای ذخیره ارزی و امانت در سپرده های مردم و پاسخگویی در مقابل دیوان محاسبات عمومی و مجلس شورای اسلامی عاجز هستیم .

ما نه آمریکایی هستیم و نه انگلیسی . تا حال نه کارت تبریکی برای روسای کشورهای بزرگ فرستاده ایم و نه امید یاری آنها را داریم و می دانیم با اصالت قدرت در روابط بین اللمل هر کشور به دنبال منافع ملی خود است و ما بیزار از کسانی هستیم که بر عرف و اعتقادات دینی و ملی ملت خود احترام نمی گذارند . و مضحک است که بما تهمت اهانت به قرآن ، عاشورای امام حسین یا پاره کردن عکس حضرت امام قدس سره زده شود . مسلما حرمت شکنی اگر در روز عاشورا صورت گرفته باشد مورد تایید ما نیست، اما بدترین نوع حرمت شکنی را کشتن بندگان بیگناه و عزادار در روز عاشورا و در ماههای حرام می دانیم .

اما من برآنم که راه حل مشکلات پیش آمده و بحران موجود چنین است؛ وضعیت کشور امروز چون رودخانه خروشان و عظیمی است که سیلابهای تند و حوادث گوناگون باعث طغیان و گل آلود شدن آن شده است . راه آرام کردن این رودخانه بزرگ و روشن ساختن و زلال کردن آب آن در یک اقدام سریع و عاجل امکان پذیر نیست . اندیشیدن باین گونه راه حلها که عده ای توبه کنند و عده ای معامله کنند و بده و بستانی صورت گیرد تا این مشکل بزرگ حل شود عملا به بیراهه رفتن است .

بنده راه حل را در روانه ساختن نهرها و چشمه هایی از آب روشن و شیرین به بستر این رودخانه می دانم که بتدریج و طی یک فرآیند تدریجی کیفیت آب و وضع رودخانه را تغییر دهد . و نیز اعتقاد دارم که هنوز دیر نشده است و نظام ما آن قدرت را دارد که در صورت تدبیر و در صورت داشتن یک نگاه احترام آمیز و توام با ملاطفت به همه ملت و اقشار آن این مهم را بانجام برساند . بنده تعدادی از این راه حلها را که چون نهرها و چشمه هایی از اب روشن می تواند فضای ملی را تحت تاثیر قرار دهد و اوضاع را به سمت بهبود ببرد، بیان می کنم :

1- اعلام مسئولیت پذیری مستقیم دولت در مقابل ملت و مجلس و قوه قضائیه به نوعی که از دولت حمایت های غیرمعمول در مقابل کاستی ها و ضعف هایش نشود و دولت مستقیما پاسخگوی مشکلاتی باشد که برای کشور ایجاد کرده است . به یقین اگر دولت کارآمد و محق باشد خواهد توانست جواب مردم و مجلس را بدهد و اگر بی کفایت و ناکارآمد بود مجلس و قوه قضائیه در چهارچوب قانون اساسی با او برخورد خواهند کرد .

2- تدوین قانون شفاف و اعتماد برانگیز برای انتخاباتها به نوعی که اعتماد ملت را به یک رقابت آزاد و منصفانه و بدون خدعه و دخالت قانع سازد . این قانون باید شرکت همه ملت را علیرغم تفاوت در آراء و اندیشه ها تضمین کند و جلوی دخالت های سلیقه ای و جناحی دست اندرکاران نظام را در همه سطوح منتفی سازد . مجالس اولیه انقلاب می تواند به عنوان الگویی مورد توجه قرار گیرند .

3- آزادی زندانیان سیاسی و احیاء حیثیت و آبروی آنها . بنده یقین دارم که این اقدام نه به ضعف که به درایت نظام تعبیر خواهد گشت . و نیز آگاهیم که جریانهای سیاسی منحطی با این راه حل مخالف هستند .

4- آزادی مطبوعات و رسانه ها و اجازه نشر مجدد روزنامه های توقیف شده جزء ضروریات روند بهبود است . ترس از آزادی مطبوعات باید از بین برود و تجربیات جهانی در این زمینه باید مورد توجه قرار گیرد . گسترش کانال های ماهواره ای و اهمیت یافتن آنها و تاثیرگذاری قاطع این رسانه که بخوبی ناکافی بودن روش های قدیمی و محدودیت صدا و سیما را می رساند . پارازیت ها و محدودیت های اینترنتی می تواند برای مدت کوتاهی اثرگذار باشد . تنها راه چاره داشتن رسانه هایی متنوع و آگاه و آزاد در داخل کشور است . آیا زمان آن نرسیده است که با اقدامی شجاعانه و ناشی از اعتماد به متفکران و نیروهای خلاق جامعه ، نگاهها را از آنسوی مرزها به شکوفایی خلاقیت سیاسی و فرهنگی و اجتماعی داخلی برگردانیم ؟

5- برسمیت شناختن حقوق مردم برای اجتماعات قانونی و تشکیل احزاب و تشکل ها و پایبندی به اصل 27 قانون اساسی . اقدام در این زمینه که می تواند با درایت و همکاری همه علاقمندان به کشور صورت گیرد در طول چند ماه می تواند فضایی توام با دوستی و محبت ملی را جایگزین در گیری سازمان بسیج و نیروهای امنیتی با مردم و یا درگیری مردم با مردم نماید .

به بندهای فوق پیشنهادات دیگری نیز می توان اضافه کرد . به نظر بنده حتی یک جوی کوچک زلال در این بین می تواند مغتنم باشد . ضرورتی ندارد همه بندها با هم شروع شود . مشاهده عزم در این راه بروشنی افق کمک خواهد کرد . و کلام آخر آنکه همه این پیشنهادات بدون نیاز به توافق نامه و مذاکره و داد و ستدهای سیاسی و از موضع حکمت و تدبیر و خیرخواهی می تواند اجرایی شود .

.هشدار وزارت اطلاعات و قوه قضاییه ایران به معترضان

در ادامه واکنش ها به حوادث روز عاشورا در ایران، وزارت اطلاعات این کشور و مقامات قضایی از برخورد با کسانی که تحت عنوان "اغتشاش گر" و "فریب خورده" از آنها یاد شده، خبر می دهند.

وزارت اطلاعات در جدید ترین اطلاعیه خود که روز پنجشنبه ۱۰ دی ۱۳۸۸ (۳۱ دسامبر) توسط خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منتشر شده است، از به دست آوردن "اطلاعات موثقی" خبر داد که طی آن این وزارتخانه از ارتباط میان "بیگانگان" و "فتنه گران" و "گروهک های ضد انقلاب" مطلع شده است.

در این اطلاعیه وزارت اطلاعات با مخالفان حکومت ایران "اتمام حجت" کرده و از آنها خواسته است تا در "فرصت محدود باقی مانده" راه خود را از "بیگانگان" و "گروهک های ضد انقلاب" جدا سازند.

وزارت اطلاعات ایران هشدار داده است که در صورت تداوم حوادثی مشابه روز عاشورا، با معترضان و مخالفان حکومت "بدون هیچ مماشاتی" برخورد قانونی خواهد کرد.

'خواص برائت کنند، اگر نه مجازات می شوند'

در واکنشی دیگر، معاون اول قوه قضاییه ایران، رهبران معترضان دولت را که او "خواص" نامیده است، تهدید کرده است که اگر از حوادث اخیر "اعلام برائت نکنند مجازات می شوند."

ابراهیم رئیسی، معاون اول قوه قضاییه چهارشنبه ۹ دی (۳۰ دسامبر) در گفتگو با شبکه دوم تلویزیون ایران گفت: "اگر برخی خواص درباره حرمت شکنی های روز عاشورا اعلام مواضع و برائت نکنند در همه جرایم شریک هستند و بر این اساس حتما مجازات خواهند شد."

آقای رئیسی با اشاره به ماده ۱۸۳ تا ۱۹۱ قانون مجازات اسلامی اخلال در امنیت عمومی را "محاربه" خواند و گفت: "محاربه به معنی جنگ است و در عنوان فقهی به کسی [محارب] می گویند که در مقابل خدا، رسول خدا، و حکم آنان بایستد و شمشیر بکشد و سلب امنیت عمومی بکند."

پیش تر و در جریان تجمع روز چهارشنبه (۹ دی) حامیان رهبر ایران در تهران احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد، حوادث روز عاشورا در این کشور را "جنگ قطعی و صریح" میان "حزب الله" و " حزب شیطان" خوانده بود و تظاهرات کنندگان روز عاشورا را "مشتی بزغاله و گوساله" نامیده بود.

پلیس ایران: پرونده ۳۰۰ دستگیرشده عاشورا به قوه قضائیه رفت

جانشین فرمانده نیروی انتظامی ایران از ارسال پرونده ۳۰۰ تن از دستگیرشدگان روز عاشورا به قوه قضاییه خبر داد و گفت که دستگیری ها ادامه خواهد یافت.

سرتیپ احمد رضا رادان، صبح روز پنجشنبه ۱۰ دی ماه (۳۱ دسامبر) به خبرنگاران گفت که نیروی انتظامی محل اختفای تعدادی از "اغتشاشگران" را شناسایی کرده و به زودی آنها را دستگیر خواهد کرد.

از سوی دیگرابراهیم رئیسی، معاون اول رئیس قوه قضاییه با تاکید بر تصمیم قوه قضاییه در برخورد سریع با "اغتشاشگران" گفت: "در دادسرا قرار بازداشت به عنوان شدیدترین قرار برای آنها صادر شده و در این بین قرار وثیقه و کفالت به هیچ وجه صادر نخواهد شد".

وی درباره اتهام دستگیرشدگان روز عاشورا گفت: "از نظر عنوان جرم، حداقل ایجاد اخلال و ناامنی و حداکثر عنوان محاربه خواهد بود".

یک روز پیش تر هم سرتیپ اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده پلیس ایران کار کسانی را که به پلیس حمله می کنند، اماکن عمومی را تخریب می کنند یا "شعارهای ساختارشکن" می دهند، "محاربه" توصیف کرده و گفته بود که دستگاه قضایی با آنها برخورد "قاطع" خواهد داشت.

وی آمار دستگیرشدگان توسط پلیس را ۵۰۰ نفر اعلام کرد و گفت که نهاد های دیگر هم دستگیری هایی داشتند .

آمار دقیقی از تعداد افراد دستگیر شده و نام نهاد بازداشت کننده آنها منتشر نشده است، اما سایت های خبری مخالفان دولت ایران از دستگیری بیش از ۱۰۰۰ نفر خبر دادند.

در روزهای اخیر لحن مسئولان انتظامی و قضایی ایران درباره معترضان نسبت به گذشته تندتر شده و بارها اتهام "محاربه" علیه آنها مطرح شده است.

بر اساس قوانین قضایی ایران، محاربه جرم سنگینی است و مجازات اعدام دارد.

وقوع درگیری‌های پراکنده در تهران

برخی گزارش ها و مشاهدات شاهدان عینی از وقوع درگیری های پراکنده میان معترضان و مأموران پلیس ضد شورش در چند نقطه از پایتخت ایران حکایت دارد.

وبسایت های نزدیک به مخالفان دولت از صبح روز پنجشنبه ۱۰ دی (۳۱ دسامبر) از استقرار مأموران پلیس ضد شورش در میادین اصلی شهر تهران خبر داده بودند.

برخی شاهدان عینی به بی‌بی‌سی فارسی گفتند که مأموران پلیس عصر روز پنجشنبه در میدان هفت تیر و میدان ولی عصر تهران برای متفرق کردن مخالفان و جلوگیری از تشکیل تجمع توسط آنان وارد عمل شده اند.

گزارش هایی هم از استفاده مأموران پلیس از گاز اشک آور منتشر شده است.

سایت جرس، پایگاه خبری نزدیک به جنبش اعتراضی ایران موسوم به جنبش سبز، از وقوع درگیری هایی در قطعه ۹ بهشت زهرا، گورستان عمومی تهران خبر داده است.

به نوشته این سایت، مزار علی حبیبی موسوی، خواهرزاده میرحسین موسوی که در جریان حوادث روز عاشورای تهران به ضرب گلوله کشته شد در این قطعه دفن شده است.

حضور بر مزار درگذشتگان و دعا برای آرامش روح آنان در عصر روزهای پنجشنبه در میان مسلمانان ایران مرسوم است.

گروهی از منابع خبری و وبلاگ های نزدیک به جنبش اعتراضی ایران از هواداران این جنبش دعوت کرده بودند که عصر روز پنجشنبه این هفته، برای گرامیداشت یاد معترضان کشته شده در حوادث روز عاشورا در بهشت زهرا و برخی میادین تهران تجمع کنند.

وقايع روز

طرفداران دولت، دفتر کار عضو فراکسيون اقليت مجلس را به آتش کشيدند

نصرالله ترابی عضو فراکسيون اقليت مجلس به وبسايت پارلمان نيوز گفت سه شنبه شب دفتر کارش در تهران توسط طرفداران دولت به آتش کشيده شده است. نصرالله ترابی که از جمله نمايندگانِ اصلاح طلب مجلس است به پارلمان نيوز گفت بعد از نطق صريح اش در مجلس با انتقاد شديدی از سوی حاميان دولت، مواجه شده است. در همين حال روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی جلسه محرمانه ی را به بحث در مورد حوادث یکشنبه گذشته، عاشورای ۱۳۸۸، اختصاص داد.

نيويورک تايمز: به نظر می رسد حاکميت ايران بنا به ضرورتها در سنجش ميان ارزشهای مذهبی و زمينی شدن دومی را برگزيده است

روزنامه نيويورک تايمز چاپ آمريکا با عنوان « رويدادهای ايران در صدر گزارشهای جهان» می نويسد: جمهوری اسلامی در کارِ کشتن فرزندان انقلاب در روزهای سوگواری محرم است که اين خود به نوعی افزودنِ شهيدان به کاروان شهيدانِ عاشوراست. اين روزنامه آمريکايی می نويسد: در سی سال اخير هيچ اقدامی بهتر از اين نمی توانست در تضاد با اهداف انقلاب اسلامی قرار گيرد، زيرا در زمان آيت الله خمينی، رهبر، جانشينِ پيامبر در روی زمين بود، و اينک بر اثر نظامی شدنِ ساختار قدرت و بهره گيری از پول و قدرت برای سرکوب مردم، جانشين آيت الله خمينی، ديگر در ميان مردم از چنان جايگاهی برخوردار نيست. نيويورک تايمز می افزايد: شما امروزه می توانيد فرياد «مرگ بر خامنه ای» را از بام خانه های مردم تهران بشنويد که نشانه ای از تغيير جايگاه رهبری از يک رهبر آسمانی به فرمانروايی زمينی است. به نظر می رسد حاکميت ايران بنا به ضرورتها در سنجش ميان ارزشهای مذهبی و زمينی شدن دومی را برگزيده است.

بهاره هدايت عضو شورای مرکزی دفتر تحکيم وحدت بازداشت شد

بهاره هدايت عضو شورای مرکزی دفتر تحکيم وحدت و مسئول روابط عمومی اين اتحاديه ی دانشجويی، بازداشت شد. شمار ديگری از اعضای دفتر تحکيم وحدت از جمله مهدی عربشاهی، دبير، و ميلاد اسدی، عضو شورای مرکزی اين دفتر نيز همچنان، در زندان به سر می برند.

گاردين: آمريکا می خواهد يقين يابد تحريمهای آينده به زيان مردم ايران تمام نشود

روزنامه گاردين چاپ لندن با اشاره به تحريمهای آمريکا عليه ايران می نويسد: «آمريکا می خواهد، يقين يابد، تحريمهای آينده به زيان مردم ايران تمام نشود. از اين رو، هنوز و همچنان دريچه ی گفتگو با تهران را نيمه باز نگهداشته تا شايد راهی آشتی جويانه برای حل مشکلات، يافته شود.» آمريکا می گويد: هدف تحريمها نه مجازات ايران بلکه واداشتن جمهوری اسلامی به بازگشت به ميزِ مذاکرات است. از اين رو دولت اوباما همچنان بر ادامه گفتگوها با دولت ايران، اصرار دارد. گاردين می نويسد بنا به گفته يک مشاور ارشدِ اوباما، تحريمها می تواند به تقويت جناح تندرو در حاکميت ايران منجر شود، جناحی که هم اينک مخالفان را تهديد به سرکوبِ بيشتر کرده است.

تايمز لندن: جسد خواهرزاده موسوی در سکوت به خاک سپرده شد

روزنامه تايمز چاپ بريتانيا عنوان «حکومت، تظاهرات نمايشی برگزار کرد و جسد خواهرزاده موسوی در سکوت به خاک سپرده شد» را برای گزارش خود، انتخاب کرده است. اين روزنامه می نويسد: «حاکميت ايران در پی کسب مشروعيتِ مردمی دست به برگزاری تظاهرات دولتی در چندين شهر ايران زده و از سوی ديگر شايعه کرده است که رهبران جنبش سبز از ترسِ مردمِ خشمگينِ هوادار حکومت، به خارج از تهران گريخته اند. اين شايعه بی درنگ از سوی مخالفان رد شد. دولت سپس روز بعد با فراهم بودن فضای رُعبِ ناشی از تهديدات به خانواده ميرحسين موسوی، رهبر مخالفان دولت اجازه داد، تحت اقدامات شديد امنيتی و در سکوت، پيکر سيدعلی موسوی را به خاک بسپارند. زيرا دولت نگران برپايی تظاهرات گسترده ديگری از سوی مخالفان به انگيزه قتل خواهرزاده ميرحسين موسوی بود. تايمز می افزايد: صدا وسيمای دولتی برای کنترل اوضاع، همچنان به پخش گوشه هايی از اين تظاهراتِ نمايشی که در آن شعارِ «مرگ بر موسوی» داده می شود، ادامه می دهد و سخنرانِ اين تظاهرات مدعی شده که ميرحسين موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد، رهبران مخالفان، از دولت انگليس دستور می گيرند.

سازمان ملل متحد از جمهوری اسلامی ايران خواست تا به استفاده از زور عليه مردم معترض پايان دهد

کشورها و سازمان های بين المللی همچنان سرکوب های خونين دولتی و بازداشت چهره های سياسی اصلاح طلب و زندانی کردن دولتمردان پيشين ايران را محکوم می کنند. همزمان با برگزاری راه پيمايی دولتی در ايران، روز چهارشنبه سازمان ملل متحد از جمهوری اسلامی ايران خواست تا به استفاده از زور عليه مردم معترض پايان دهد. در همين حال روز چهارشنبه سه نفر به اتهام قاچاق مواد مخدر در اصفهان اعدام شدند. عفو بين الملل گزارش می دهد در سال ۲۰۰۸ در ايران دست کم ۳۴۶ تن اعدام شده اند.

اعتراضات خودجوش

<>

موضع گیری خردمندانه آیت الله جوادی آملی

آيت الله جوادي آملي در تبيين وقايع عاشوراي تهران ، در دام يکسويه نگري نيفتاده و دو نکته را در اين باب ، مختصر و مفيد بيان داشته و گفته اند: "نکته اول اينکه اهانت به مقدسات براي هميشه محکوم است مخصوصا در روز عاشورا و اهانت کنندگان به مقدسات برابر قانون بايد مورد مواخذه قرار بگيرند. دوم اين که در اين جريان‌ها اگر به يک بي گناهي آسيبي رسيد، آن هم خسارتش ترميم بشود. تا برابر آيه «وامتازوا اليوم ايها المجرمون» مجرم از غير مجرم جدا بشود."

به گزارش عصر ایران، ولو آن که تعداد کساني که در روز عاشورا کف و سوت زدند ، اندک باشد ، باز هم جامعه عزادار حسين(ع) نمي تواند از کنار اين بي احترامي با بي تفاوتي رد شود . لذا در محکوم کردن اين هتک حرمت ، جاي هيچ ترديدي نيست .

البته بايد گفت - و به تلخي هم بايد گفت - هتک حرمت عاشورا ، به همين مورد کف و سوت زدن ختم نمي شود بلکه در اين روز ، تهران، شاهد بي احترامي هاي ديگري نيز به ساحت عاشوراي حسيني بوده ايم که متاسفانه ، صدا و سيما آن را به حاشيه کف و سوت هاي حرمت شکنانه برده و کوچکترين اشاره اي به آن نمي کند.


بي ترديد ، بروز رفتارهاي شادمانه در روز حزن اهل بيت(ع) به هر دلیلی که باشد ، قابل توجيه نيست چه آن که اين اقدام ، علاوه بر حرمت شکني ، جريحه دار کردن احساسات ديني مردم نيز هست ، اما بي گمان ، کشتن و ريختن خون انسان ها در روز عاشورا که در «ماه حرام» نيز واقع شده است ، بي احترامي محض به عاشوراي حسيني است.

البته نيروي انتظامي در اطلاعيه هاي خود تصريح داشته که قتل هاي عاشوراي تهران ، کار نيروهاي رسمي نبوده است زيرا آنها سلاح گرم نداشته اند ؛ ما نيز در اين مقال به دنبال قاتلاني که خون چند انسان را در اين روز غمبار بر خيابان هاي تهران ريختند نيستيم چه آن که مانند برخي رسانه ها ، نه ادعاي کارآگاهي داريم و نه آن قدر بي پروا و بي تقوا شده ايم که اين و آن را به گناهي بزرگ مانند قتل نفس متهم کنيم و "کک" مان هم نگزد!


اما دردمندانه بايد دست بر پيشاني کوبيد که در عاشوراي 88 تهران ، شکستن حرمت اين روز ، فقط به کف و سوت عده اي ، محدود نشد و علاوه بر آن ، خون هايي بر زمين ريخت ،خانواده هايي براي هميشه عزادارشدند و حرمت ماه حرام شکست.

آيا کساني که در اين روز ، به سمت پدر دو فرزند تير شليک کردند و او را کشتند (و پليس نيز اين اقدام را تروريستي و مشکوک خواند) ، يا بر سينه ديگري چاقو زدند و يا با اتومبيل از روي جوان مردم رد شدند ، عاشوراي حسيني را هتک حرمت نکردند؟ مگر اعلام نشده که اين قتل ها مشکوک و حتي کار تروريست ها بوده است؟ پس آيا جا ندارد حرمت شکني کساني که در ماه حرام و روز عاشورا مرتکب گناه آدم کشي شدند نيز محکوم شود؟

برآورد مقامات حکومت ایران از اوضاع کشور

آیت الله خامنه‌ای: سیاستمداران دنیا تحت تآثیر رسانه‌های بیگانه هستند

آیت‌الله خامنه‌ای تلویحا کاهش نفوذ حکومت را پذیرفته، اما در عین حال تصریح کرده که «هر مقدار ریزش بود، دو برابر آن رویش وجود دارد». رییس دفتر احمدی‌نژاد بحران را جزو هزینه‌های «بازگرداندن قطار انقلاب به ریل» دانسته است.

تازه‌ترین نظری که از آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، ولی فقیه حکومت اسلامی شنیده شده و در آن اشارات غیرمستقیمی به حوادث جاری در کشور وجود دارد، به ملاقات او با عده‌ای از اعضای "اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا" در بعد از ظهر چهارشنبه ۸ دی برمی‌گردد.

او در این ملاقات گفته است که سیاستمداران دنیا تصویر غلطی از اوضاع ایران دارند. اظهارات آنان در مورد وقایع روز عاشورا در ایران به گفته‌ی آیت‌الله خامنه‌ای ناشی از «خباثت‌ها و خود مهره شدن در جهت تغییر حقایق و واقعیت‌ها» و «تاثیرپذیری از رسانه‌های صهیونیستی و بیگانه دنیا» است.

به گزارش خبرگزاری "ایلنا" در این دیدار «رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به انحراف و زاویه پیدا کردن برخی افراد در داخل کشور تصریح کردند: اگر این مساله اتفاق نمی‌افتاد و عده‌ای وسط راه، سست عنصری نشان نمی‌دادند، امروز وضع کشور در زمینه‌های مادی و معنوی خیلی بهتر بود.»

بنابر همین گزارش، آیت الله خامنه‌ای در ادامه‌ی این سخنان گفته است: «اما همانگونه که بارها تاکید شد و واقعیت‌های جامعه نیز نشان می‌دهد، هر مقدار ریزش بود، دو برابر آن رویش وجود دارد.» در این ملاقات آیت‌الله خامنه‌ای به «استقامت» توصیه کرده و گفته است: « پیمودن خط مستقیم با ملاحظه تمام و زاویه پیدا نکردن، استقامت است که به مجاهدت و بصیرت لازم دارد.»

روشن نیست که در عمل "ملاحظه تمام" به چه معناست. برخی مقامات اکنون خواهان آن هستند که بدون هیچ ملاحظه‌ای با معترضان و رهبران آنان برخورد شود. در تظاهراتی که دیروز چهارشنبه، حکومت برای پشتیبانی از خود سازمان داده بود، علیه میرحسن موسوی، کروبی و خاتمی شعار می‌دادند، اما در قطعنامه‌ای که در میدان انقلاب تهران قرائت کردند، تا این حد "ملاحظه" کردند که خواست‌هایی چون دستگیری و اعدام آنان را نگنجانند.

نقش محوری موضوع ولایت فقیه

برداشت آیت‌الله احمد علم الهدی، سخنران اجتماع دیروز حکومتیان از حد ملاحظه‌کاری آیت‌الله خامنه‌ای این است که باید برای کسانی که "سران فتنه" خوانده می‌شود، مهلت تعیین کرد. وی گفته است: «به دلیل اینکه رهبری اجازه داده است، در ضرب‌الاجلی که قوه قضائیه باید تعیین کند، توبه کنید وگرنه مردم با شما به عنوان محارب برخورد خواهند کرد.»

احمد علم‌الهدی، عضو مجلس خبرگان، اصل مسئله‌را در ستیز حزب الله با حزب الشیطان دیده و بخش مهمی از سخنان خود را به دفاع از ولایت فقیه و شایستگی آیت الله خامنه‌ای اختصاص داده است.

اسفندیار ریحم مشایی در کنار احمدی‌نژاد − مسئول دفتر ریاست جمهوری گفته است که باید منتظر بحران‌های تندتری بود

اسفندیار ریحم مشایی در کنار احمدی‌نژاد − مسئول دفتر ریاست جمهوری گفته است که باید منتظر بحران‌های تندتری بود


در مجموع دفاع از آیت‌الله خامنه‌ای در تبلیغات مقامات و رسانه‌های دولتی برجستگی خاصی یافته است. به نظر می‌رسد این موضوع پذیرفته شده است که اختلاف‌ها دیگر نه فقط بر سر احمدی‌نژاد و تمدید ریاست جمهوری او با انتخابات ۲۲ خرداد، بلکه بر سر ولایت فقیه است که مقامات همواره آن را "عمود خیمه‌ی نظام" خوانده‌اند.

«مسائل انتخابات»

علی لاریجانی، رییس مجلس نیز در سخنرانی دیروزش در گناباد، همچون احمد علم‌الهدی، به تعریف و تمجید از ولایت فقیه پرداخت و گفت: «راه سعادت بر تبعیت از ولایت فقیه است و اوست که در شرایط فتنه و راه‌ها را نشان می‌دهد.»

وی در ادامه با تمجید از آیت‌الله خامنه‌ای اظهار داشت: «باید هر روز خدا را ستایش کنیم که رهبر فرزانه‌ای مثل آیت‌الله خامنه‌ای داریم، زیرا دغدغه این مرد الهی چیزی جز دین نیست.»

سخنان علی لاریجانی در عین حال خالی از نگرانی نیست. به گفته‌ی وی، «فرسایشی‌کردن مسائل انتخابات اخیر به مصلحت کشور نیست.»

کسانی که اختلافات را هنوز در چارچوب "مسائل انتخابات" می‌بینند، پیشنهادهایی برای حل مسائل می‌دهند. علی مطهری از نمایندگان اصول‌گرای مجلس، که موضعی انتقادی نسبت به احمدی‌نژاد دارد، از کسانی است که خواهان حل اختلافات، بدون یک‌جانبه‌نگری، یعنی پشتیبانی مطلق از احمدی‌نژاد است. طرفداران احمدی‌نژاد به شدت به کسانی همچون او می‌تازند. حمله‌ی آنان بویژه‌ی متوجه هاشمی رفسنجانی است که این گمان قوی است که اگر زمانی بخواهد مصالحه‌‌ای پیش رود، کارگردان اصلی آن وی خواهد بود.

در انتظار بحران‌هایی تندتر

احمدی‌نژاد، در گفت‌وگویی که شامگاه چهارشنبه ۹ دی پس از جلسه‌ی هیئت دولت با خبرنگاران داشته، رویدادهای اخیر را یکسر به «بیگانگان» نسبت داده و در این رابطه به سران اروپا و آمریکا هشدار داده است.

اسفندیار رحیم مشایی، مسئول دفتر ریاست جمهوری، اوضاع کنونی را به حساب «هزینه‌ها»ی روی کار آمدن احمدی‌نژاد گذاشته است. او دیروز در مراسم مراسم تودیع و معارفه معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس‌جمهور، گفته که روی کار آمدن احمدی‌نژاد مترادف با « بازگرداندن قطار انقلاب به ریل است».

او اهمیت این موضوع را این گونه توصیف کرده است: «این مساله کار عظیمی است و با لطف خداوند از متن این مردم فردی دلسوز، عاشق و فداکار و کسی که معتقد به آرمان‌های امام است بر سر کار آمده است و در کنار رهبری حرکت جدیدی را آغاز کرده است که این مساله هزینه‌های خود را دارد.»

به نظر اسفندیار رحیم مشایی، یار نزدیک احمدی‌نژاد، بحران ممکن است ادامه یابد. او گفته است: «به عنوان یک کارشناس که دستی در مسائل سیاسی دارم به شما می‌گویم، شما می‌توانید پس از این منتظر بحران‌های تندتری در آینده باشید، ولی اگر نگرانید باید بگویم نگرانی وجود ندارد، این ماجرا طبیعی است و مسائلی که رخ می‌دهد، تسویه حساب است.»

من با تو هستم


>

هویت یکی دیگر از شهدای عاشورای تهران مشخص شد

شهید شاهرخ رحمانی توسط خودروی نیروی انتظامی زیر گرفته شد

شبکه جنبش راه سبز (جرس): هویت یکی از شهدای عاشورای تهران مشخص شد.

به گزارش خبرنگار جرس، شهید شاهرخ رحمانی در روز عاشورا ودر چهار راه ولی عصر توسط خودروی نیروی انتظامی زیر گرفته شد و به شهادت رسید.

پیکر این شهید روز گذشته همزمان با پیکر شهید سیدعلی موسوی در بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

پیگیری های خبرنگار جرس حکایت از آن دارد که خاواده شهید رحمانی توسط نیروهای امنیتی به شدت تهدید شده اند به گونه ای که در هراس از این نیروها حاضر به هیچ گونه مصاحبه ای نیستند.

نیروهای امنیتی به شرطی پیکر این شهید را تحویل خانواده اش دادند که هیچ گونه مصاحبه ای انجام ندهند و علت درگذشت او را تنها تصادف عنوان کنند.



عبرت نمی گیرید

مسعود بهنود

دست نمی شوئید از این بازی. خسته نمی شوید از این تکرار. باز اتوبوس فرستادن و باز جمعیت را به خیابان کشاندن و باز وانمود کردن که این ها به اختیارند و از جان گذشته و برای تائید ما آمده اند. عبرت نمی گیرید از سرنوشت برخی از خودتان که روزگاری همین مردم ساده می گفتند نایب پیامبرست و مخالفت با آن ها مخالفت با امام زمان، امروز می گویید او دشمن دین است و غارتگر بیت المال. و هیچ کدام از دو شعار از سر اطلاع و آگاهی نبود.

عبرت نمی گیرید از شاه و ملکه حکومت پیش از جمهوری اسلامی که چطور مردم ساده روستاهای بیرجند و نطنز فرزند قربانشان می کردند و چند ماه بعد همان مردم حاضر بودند کسی را اولین رییس جمهور تاریخ ایران کنند که آن شاه و ملکه را بازگرداند تا در قفس بگرداندند در خیابان ها، برای شادمانی و رقصی چنان که اگر رخ می داد تا قرن ها در شناسنامه ما ایرانیان ثبت می شد، چنان که دار زدن جسد نجیب به نام افغان ها نوشته شده و کوره های آدم سوزی بر دست و بازوی نازیسم ثبت است.

درس تاریخ نمی خوانید و از این بازی که از شدت تکرار چنین نخ نماست دست نمی شوئید. بازی که سرش در دست نوحه خان مافنگی است که ادعا دارد نوچه اش را به ریاست جمهوری رسانده و حالا باید نقش ملکه مادر را بازی کند، با چهار گارد محافظ حرکت می کند، از صندوق پول مردم بی تقصیر، در هر سفر زیارتی با دستگاه و همراهان اول صف است و در مناسک حج هم، فقط برای این که هر از گاه چیزی بپراند و سیاست بسازد یا فضاسازی کند چنان که خانم رجبی.

دست بر نمی دارید از این کردار که در وجودتان خونی شده انگار، و جز برای شرایط ماقیل تاریخ و استبدادی نیست وگرنه کیست که باور کند قطعنامه ای که در پایان هر گرد هم آئی صادر می شود الزاما نظر مردمی نیست که به حسابشان می نویسید. این ها همه مربوط به دنیائی بود که درز پیرهن حکومتگران در آن چنین باز نبود. زمانی که مردم نمی دانستند که دعوا بر سر کلید چاه نفت است و آرمان ها و مقدسات بهانه. این ها مال دورانی است که این همه شفاف نبود جهان.

همچنان هنرتان در زندان شماست و اگر کار مشکل شود در کشتار و ترور. چنان که هم زمان اصلاحات با طرح "حذف روشنفکران و نشان دادن بی عرضگی دولت" مقابله کردید [حتی جلو جوانک فلسفه خوانده را نگرفتید که طرح را قبلا در رسالت لو ندهد] و در نتیجه قتل های زنجیره ای آفریده شد و اینکا با ترور میرعلی موسوی یعنی بدان آقای میرحسین که نزدیک شده ایم.

اما بشارتتان باد که دیگر این گونه بازی ها در نمی گیرد. معترضان جان به لب رسیده را مدام خشمگین کردن به قصد آن که به بازی را به خشونت بکشانید - که در آن خود را چیره دست می دانید و چنین است - دیگر پاسخ نمی دهد. سرانجام روسیاهی به کسانی می ماند که آن قدر از صبح خنجر برای این و آن تیز کردند و آن قدر شعر سرودند که "اینک تیغ و گلوی شما" که دیگر حنایشان رنگ ندارد و تهدیدشان جز نشانه ضعف و ناتوانی نیست. تنها اثری که از آن می زاید به خشونت کشاندن خیابان است که دودش ابتدا بر چشم خود و خاندانتان می رود.

به جای این گونه هنرهای بی هنری و چاره بی چارگی بهتر آن که عقل و تدبیر به کار اندازید. آزمایشی برایتان واجب است. اول از همه طرح های بدیع [ زندان درمانی یا ترور] را در خانواده تان امتحان کنید. ببینید حوانان خانه را می توانید قانع کرد. خود می دانید که در توانتان نیست. حداکثر توانتان حبس نوجوانان خود در خانه و یا فرستادنشان به سفرست. جان و روان آن ها را از دست داده اید. خوب نگاه کنید مهربانی و احترام را در آن ها کشته اید.

اما مژده به همه مسالمت جویان که هنوز هم دیر نیست برای شنیدن صدای اعتراض مردم. وگرنه کمی دیر درون دستگاه حکومت بحثی در می گیرد که در پائیز 57 در پشت در اتاق شاه در کاخ نیاوران در گرفت.

موقعی بود که دولت شریف امامی اثر نداد و شاه درمانده و بیمار می خواست اداره کل جامعه را به نظامیان بسپارد شاید موفق به مهار تظاهرات و ناآرامی ها و اعتصاب ها شوند. گفت از تلویزیون بیایند تا پیامی را ضبط کنند که می خواست با مردم در میان گذارد. کاغذی در مقابل داشت نوشته یک خیرخواه که در سطر اول آن آمده بود "صدای ناله و شیون آسیب دیدگان حوادث اخیر را شنیدم" . یکی از مشاوران جمله پیشنهاد کرده بود بگوید "صدای اعتراض شما ملت را شنیدم" دیگری نوشته بود "صدای انقلاب شما..."، یکی دیگر توصیه کرده بود بگوید "صدایتان را شنیدم" و حاشیه کاغذی که در مقابل داشت پر شده بود. هر کس هم برای نظر خود دلایل قوی داشت.

شاه بیمار مانده بود کدام است، نقل شده حتی وقتی پروژکتور ها روشن شد تا پیام شاهانه ضبط شود هنوز کسانی در گوش او پچ پچ می کردند و از وی می خواستند نظر آنان را بپذیرد. نقل است که شاه مستاصل در لحظه چاره ای از خاطرش گذشت پرسید یکی بپرسد و بگوید در خیابان های وسط شهر چه خبرست. داد زد: راستش را بگوئید. و در این جا سربازی آمد و از جان گذشته گفت "مردم فریاد می زنند مرگ بر...". جوانک خود از هیبت گفته اش زد زیر گریه. شاه سینه صاف کرد و به مسوول دوربین که از تلویزیون به کاخ رفته بود در انتظار مانده گفت شروع کن.

و ما در خانه شنیدیم "ملت عزیز ایران صدای انقلابتان را شنیدم". و جز دو سه پیرمرد عاقل همچون عبدالله انتظام، دکتر غلامحسین صدیقی و دیگر با تجربه ها و خون دل خورده های همدل نهضت ملی و هوادار مصدق، و کسانی همچون دکتر علی امینی هیچ کس بر اهمیت این گفته تامل نکرد. هیچ کس در آن راه چاره ندید. هیچ کس به فکر گفتگو و مصالحه برای نجات کشور از ویرانی و بی قانونی نیفتاد.

گاردین: سپاه پاسداران طراح ربودن و قتل اتباع بریتانیایی در عراق بود

پیتر مور

مور تنها فرد از پنج گروگان بریتانیایی است که در اسارت کشته نشد

یک روزنامه بریتانیایی سپاه پاسداران ایران را مسئول ربودن پنج شهروند بریتانیایی در عراق معرفی کرده است.

روزنامه بریتانیایی گاردین، چاپ لندن، در گزارشی در روز پنجشنبه، 31 دسامبر (10 دی)، نوشته است که عملیات ربودن پنج شهروند بریتانیایی که در ماه مه سال 2007 در یکی از ساختمان های وزارت دارایی عراق صورت گرفت توسط نیروی قدس سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران سازماندهی شد و به اجرا در آمد.

پیتر مور، یکی از این پنج تبعه بریتانیایی روز گذشته پس از بیش از دو سال اسارت سرانجام آزاد و تحویل سفارت بریتانیا در بغداد شد اما براساس شواهد موجود، سایر گروگان ها در طول اسارت کشته شدند.

روزنامه گاردین با استناد به شخصی که از او به عنوان یکی از افسران سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یاد کرده می نویسد که طرح ربودن این پنج نفر در ایران ریخته شد و توسط اعضای گروه های مسلح شیعه فعال در شهرک صدر بغداد به اجرا در آمد.

این فرد، که گفته است در تعدادی از عملیات آدم ربایی نیروی قدس سپاه پاسداران شرکت داشته، می افزاید که اتباع بریتانیایی ربوده شده برای مدتی در یک اردوگاه نظامی متعلق به نیروی قدس در منطقه قصر شیرین و یک مرکز نظامی در حوالی قم نگهداری می شدند.

گاردین همچنین از قول یک وزیر سابق کابینه عراق که ارتباط نزدیکی با ایران دارد نوشته است که سپاه پاسداران ایران در عملیات ربودن این پنج بریتانیایی دست داشت و بهیچوچه نمی توان تصور کرد که گروه های شیعه مستقر در شهرک صدر بغداد به خودی خود و بدون حمایت این نهاد نظامی توانایی چنین عملیاتی را داشتد.

به نوشته گاردین، این نظر را یک مقام ارشد اطلاعاتی در وزارت دفاع عراق نیز تایید کرده و گفته است که افراد مسلح عراقی با هدایت نیروی قدس سپاه پاسداران شهروندان بریتانیایی را ربودند، به یک مسجد در شهرک قدس، از محله های شیعه نشین بغداد، بردند و از آنجا به نقطه ای در مرز ایران با عراق انتقال دادند.

سپاه پاسداران

گاردین سپاه پاسداران را مسئول ربودن و قتل اتباع بریتانیایی معرفی کرد

تحلیلگر بی بی سی در امور امنیتی در گزارشی در همین زمینه می نویسد که اگرچه مدارک قطعی در مورد انتقال ربوده شدگان به داخل خاک ایران وجود ندارد، اما تحقیقات بی بی سی حاکی از آن است که افرادی که چنین اطلاعاتی را در اختیار گاردین قرار داده اند، شهودی مطلع و قابل اعتماد بوده اند.

روزنامه گاردین پیش از و در گزارشی که در ماه ژوئیه سال جاری منتشر کرد هم از شواهدی خبر داد که براساس آنها، برخی از مقامات دولتی عراق در عملیات ربودن پنج شهروند بریتانیایی با ربایندگان همکاری داشتند.

به نوشته گاردین، علت همکاری این افراد جلوگیری از انتشار اطلاعات مربوط به سوء استفاده های کلان و اختلاس کمک های خارجی به بازسازی عراق بوده که براساس برخی تخمین ها، حدود هجده میلیارد دلار آن ظاهرا مفقود شده و سوابقی در مورد نحوه مصرف آن وجود ندارد.

ربودن و قتل شهروندان بریتانیایی

اگرچه برخی مقامات بریتانیایی در گذشته از ارتباط نهادهای امنیتی و نظامی ایران با عملیات شورشیان عراقی سخن گفته بودند، اما دولت بریتانیا هنوز نسبت به گزارش گاردین واکنش رسمی نشان نداده است.

در عین حال، ژنرال دیوید پتریوس، سرفرماندهی نیروهای آمریکایی در منطقه، در مصاحبه با خبرنگار بی بی سی گفته است که "تقریبا نود درصد قطعی است" که گروگان های بریتانیایی در ایران نگهداری می شدند.

پنج شهروند بریتانیایی، در روز 29 ماه مه سال 2007 هنگام کار در مرکز فن آوری اطلاعات وزارت دارایی عراق در مرکز بغداد، توسط گروهی افراد مسلح ربوده شدند.

پتریوس

پتریوس: نود درصد قطعی است که گروگانها در ایران نگهداری می شدند

در آن زمان، این پنج نفر به عنوان کارشناس و ماموران محافظ طرف قرارداد این وزارتخانه فعالیت می کردند و موضوع قرارداد آنان نصب نرم افزارهای پیشرفته برای ردیابی میلیاردها دلار کمک خارجی و عواید نفتی مفقود شده بود.

در روز 29 مه، گروهی متشکل از حدود یکصد نفر وارد ساختمان محل کار این پنج نفر شدند، آنان را ربودند و سپس با کاروانی از خودروهای لندکروز تویوتا این محل را ترک کردند در حالیکه یکی دیگر از کارشناسان بریتانیایی، به نام پیتر دونکین، توانسته بود با مخفی شدن در محفظه ای در کف اتاق، از این گروگانگیری جان به در ببرد.

پنج شهروند ربوده شده بریتانیایی عبارت بودند از پیتر مور، 35 ساله و کارشناس فن آوری اطلاعات که همراه محافظان خود از شرکت خدمات امنیتی و حفاظتی گاردا ورلد به نام های الک مک لاکلان، 29 ساله و عضو سابق نیروی هوابرد ارتش بریتانیا، الن مک منمی، 34 ساله، چترباز سابق ارتش بریتانیا، جیسون گرسول، 39 ساله و چیسون سوئیندلهرست، 38 ساله، نظامی سابق، در روز آدم ربایی در مرکز فن آوری اطلاعات وزارت دارایی عراق حضور داشت.

در هفته ها و ماه های بعد، ربایندگان با ارسال نوارهای ویدیوئی از ربوده شدگان به سفارت بریتانیا در بغداد، خواستار آزادی کسانی شدند که توسط نیروهای ائتلاف بازداشت و زندانی شده بودند.

در ماه های بعد، آدم ربایان، که در یکی از نوارهای ویدیویی خود را سازمان مقاومت شیعیان عراق معرفی کرده بودند، اطلاعاتی را در مورد کشته شدن سه تن از گروگان ها منتشر کردند در حالیکه به گفته مقامات بریتانیایی، شواهد موجود حاکی از آن است که گروگان چهارم نیز به قتل رسیده است.

پیتر مور تنها فرد از این پنج شهروند ربوده شده بریتانیایی است که در این مدت زنده ماند و روز گذشته تحویل سفارت بریتانیا در بغداد شد.

پیشتر، نیروهای آمریکایی یکی از سرکردگان شورشیان شیعه عراق به نام قیس الخزعلی را که از سال 2007 در بازداشت داشتند آزاد کرده بودند.

از نیروی قدس به عنوان شاخه برون مرزی سپاه پاسداران یاد می شود و در گذشته هم مقامات نظامی و امنیتی غربی در عراق از دست داشتن این واحد در حمایت از شورشیان عراقی به خصوص کمک به گروه های مسلح شیعه خبر داده بودند.

روزنامه

پیتر مور، یکی از پنج تبعه بریتانیایی که سال 2007 میلادی در عراق ربوده شده بود اکنون آزاد شده است.خبر آزادی این بریتانیایی که متخصص کامپیوتر است را دیوید میلیبند، وزیر امور خارجه بریتانیا اعلام کرد.

آقای میلیبند گفت که پیتر مور پس از آزاد شدن ابتدا به مقامات عراقی تحویل داده شده و هم اکنون از او در سفارت بریتانیا در بغداد نگهداری می شود.

وزیر خارجه بریتانیا گفت که با آقای مور گفتگوی تلفنی داشته است و تایید کرد که او پس از گذراندن یک دوره دشوار دو سال و نیمه، اکنون از لحاظ وضعیت روانی و جسمی در شرایط خوبی است.

آقای مور به زودی به جمع خانواده اش در بریتانیا ملحق خواهد شد.

دیوید میلیبند همچنین اعلام کرده است که دولت بریتانیا برای آزادی این تبعه خود هیچ معامله ای با گروگانگیران انجام نداده است.

آقای مور برای یک شرکت مشاور آمریکایی در عراق کار می کرد و چهار محافظ او هم در استخدام یک شرکت امنیتی در عراق بودند.

پیتر مور به همراه چهار محافظ بریتانیایی خود در وزارت اقتصاد و دارایی عراق در بغداد توسط 40 نفر که ظاهرا لباس پلیس عراق را بر تن داشتند به گروگان گرفته شدند. سپس مشخص شد که این افراد از اعضای یک گروه شبه نظامی به نام "مقاومت اسلامی شیعه" بوده اند و خواستار آزادی 9 نفر از اعضای همین گروه که از سال 2007 در بازداشت نیروهای ارتش آمریکا در عراق بوده اند شد.

جنازه 3 نفر از این افراد اکنون تحویل مقامات بریتانیایی داده شده، و وزارت امور خارجه بریتانیا معتقد است که نفر چهارم هم کشته شده است.

آزادی گروگان بریتانیایی پس از دو سال و نیم

پیتر مور پیش از این در یک فیلم ویدیویی که توسط گروگانگیران منتشر شده بود دیده شد

Wednesday, December 30, 2009

علی ماند و حوض اش

پایان هفته دوم دی ماه است. هفته ای که "خونین ترین روز" را در تاریخ ایران به ثبت داد. هفته ای که عاشورا مکرر شد و حتی آمریکارا تکان داد وجهان را لرزاند وقتی دید که قاتلان ندا ـ چهره سال روزنامه تایمز- با اتومبیل پلیس از روی جوانی ردشدند و اورا باآسفالت یکی کردند.

نظامی که دیگر نظامیان سخنگویانش هستند، ملت دلاور ایران را تهدید کرده بود که باشدت بیشتر روبرو خواهد شد، در ظهرعاشورا میلیونها نفر را در خیابان ها دید.

محمد جواد اکبرین که گفته بود "عاشورای امسال به جنبش علیه دیکتاتور سرعت می‌بخشد" وقتی شعارهارا شنید حتما باور نکرد که سرعت دراین حد باشد.

عبداله شهبازی که بر اوضاع ایران اشراف دارد، نوشت: "روزعاشورا تهران در دست مردم بود. تهران چهره‌ای شبیه به روزهای مشرف به ۲۱ و ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ داشت."

عکس تکان دهنده ای از درگیری مردم با لباس شخصی ها درجهان منتشر شد. یک سایت ایرانی زیراین عکس نوشت: "این پل کالج، در روزعاشوراست. آنها که تیراندازی می کنند، افراد گروه ویژه وابسته به بیت رهبری اند که نامشان شده «لباس شخصی». سردار وحید در بیت رهبری فرماندهی آنها را برعهده دارد. آنکه با سنگ از خود دفاع کرد، حرمت عاشورا را شکست و یا آنکه به سمت مردم شلیک کرد؟"

شب که خبر رسید 38 نفر جان خود را نثار آزادی ایران کرده اند، وقتی فیلم عبور اتومبیل پلیس از روی جوان دلاوری پخش شد، عکس دختر تنهای اسیر درمیان آدمکشان که انتشار یافت، هنگامی که خبر ترور خواهر زاده مهندس موسوی رسید، دیگر غروب بود و جمعیت به جانب حسینیه جماران می رفت تا به سخنان محمد خاتمی گوش کند. او داشت می گفت "آزادی از جان امام حسین هم مهمتر است" که اوباش شیشه های حسینیه جماران را درهم شکستند. دقایقی بعد فریاد بیش از صدهزار تن تهران رابه لرزه در آورد:

- یا مرگ یا آزادی...

صدا از اقیانوس ها گذشت و به گوش باراک اوباما رسید. او تعطیلات خود را نیمه تمام گذاشت و به واشنگتن بازگشت تا کشتار مردم ایران را محکوم کند.

رئیس دولت کودتا که فقط با رسانه های خارجی مصاحبه می کند تا میزان وطن پرستی خود را بیشتر اثبات کند، داشت می گفت: "ایران کشور آزادى است." و گوینده همان شبکه نظر دولت آمریکا را منعکس کرد: "ایران همانند یک دولت پلیسی رفتار می‌کند."

و مسئولان پلیس در تهران با ترس و لرز پیدایشان می شودو هرکدام چیزی می گویند مغایر با دیگری. احمد رضا رادان ـ متهم اول جنایات کهریزک ـ آماری برای "صفحه حوادث" کیهان همکارش "برادر حسین" می دهد: یکی از پل افتاده است. دیگری زیر ماشین رفته و...

رئیسش احمدی مقدم آمار را هشت نفر ذکر می کندو چیزی می گوید که مرغهای پخته به قهقهه درمی آیند. معلوم می شود قاتل مانند سریال های مبتذل تلویزیون سردار ضرغامی، پاترول پلیس را دزدیده است. لابد بعدهم که دستگیر شود به اطلاع همگان می رسد که از آمریکا یاانگستان برای انجام این نقشه آمده است.

در همین حال "ماموران امنیتی" سر گرم دزدیدن پیکر شهدا ازبیمارستان هستند. یکیشان "علی حبیبی موسوی" است که به اعتراف پلیس "ترور" شده است. سردار نقدی که علاوه بر شکنجه گری در امور جنایی هم خبره تاریخ است؛ عامل ترور را پیدا می کند. بله. این خود مهندس موسوی است که خواهر زاده ا ش را ترور کرده است.

لباس شخصی ها هم برای گرفتن انتقام از مهندس موسوی که یک ایرانی را ترور کرده است، به بیوت و دفاتر آیات منتظرِی، صانعی و دستغیب یورش بردند. حتما مجرمان سابقه داری که توسط سردار نقدی بسیج ومسلح شده اند، قصد دارند به این آیات منتقد درس اسلام بدهند.

دامنه دستگیری ها بازهم گسترش می یابد. تقریبا همه نزدیکان موسوی وکروبی و خاتمی دستگیر شده اند. هر کس را توانسته اند گرفته اند از مادر شهید تا همکار روزنامه نویس ما، ماشاء اله شمس الواعظین.

دستگیر شدگان را در اوین از دالان وحشت می گذرانند. در دو سوی دالان باریک مامورین باطوم بدست ایستاده اند و مردم را با شدت تمام می زنند. همین روزها مهدی کروبی که عملا درخانه محبوس شده، گفته است: "حکومت جماعتی وحشی را به جان مردم انداخته" است.

حسینیه اوین تبدیل به بازداشتگاه می شود.روش جلاد بزرگ سید اسداله لاجوری راباردیگر به کارگرفته اند. دهه شصت عینا باز سازی می شود.

"عاشورای خونین" به پایان می رسد. نیمه شب کیهان "برادر حسین" قسمت بعدی مرحله جدید کودتا را رقم می زند. تیتر اول کیهان بر فراز چندعکس فتو شاپی، چنین است: "خروش خودجوش سراسری مردم: به سران فتنه امان ندهید. "

از تهران خبر می رسد که درتدارک دستگیری موسوی، خاتمی وکروبی هستند.

روز بعد "محکومیت جهانی عاشورای خونین" تماشائی است. تنها ایرانیان نیستند که در سراسر جهان گرد می آیند.افکار عمومی دنیا و رسانه های جهان آزاد در خروشند.

تایمز می نویسد: "فروپاشی انقلاب نزدیک می شود."

تیتر اول گاردین این است: "اعتراض ها خاموش نشدنی است."

عاشورای خونین در صفحات اول روزنامه ها جهانی می شود.مدام برای همکاران خود در مطبوعات جهان توضیح می دهیم که عاشورا چیست، حسین زمانه کیست و یزید کدام است؟

نسل ایرانی بزرگ شده درخارج از کشور را می بینم که دوربین بدست می دوند. همسفران جوان من در رسانه های بزرگ جهان حضور تابناکی دارند و حالا میهن آنها را خوانده است. میهن در آستانه نجات است. ایران، صدا ها را یکی می کند.

یکی از آنهاست. در بی بی سی نوشته است: "عاشورایی که آمریکا را تکان داد. ورود حرکت های اعتراضی در ایران به مرحله ای جدید، موضع گیری های دولت آمریکا که ابتدا بسیار محتاطانه بود نیز تغییر شکل پیدا کرده است.روز دوشنبه باراک اوباما تعطیلات کریسمس خود را شکست و در برابر دوربین ها ظاهر شد تا برخوردهای خشونت بار روز عاشورا در ایران را محکوم کند. آقای اوباما رفتار حکومت ایران را بیدادگرانه خواند و گفت سرکوب وحشیانه و ناعادلانه حکومت، آرمان های مردم ایران را از میان نمی برد.اوباما همان رییس جمهوری است که اولین اظهار نظرش در باره انتخابات بحث انگیز اخیر ایران، چهار روز طول کشید، تا بعد از این مدت هم با ملاحظه بسیار بگوید از وقایع ایران ناراحت شده. اما حالا شش ماه پس از آن روزها، ابایی از محکوم کردن شدید اتفاقات ایران و درخواست آزادی زندانیان ندارد. "

و تنها امریکا نیست. روسیه متحد نزدیک جمهوری اسلامی بیانیه می دهد و از نظام تبری می جوید. چینی ها دارند بسرعت فاصله می گیرند. خانم آنجلا مرکل بر می خروشد. دولت فرانسه مگر می تواند در برابر مطبوعات کاردیگر کند. خون فرزندان ایران بر صفحه اول همه نشریات فرانسوی جاری است.

و کودتا چیان در میهن زخمی درتدارک اجرای نقشه کهنه دیگری هستند. از پاره کردن عکس آیت خمینی آبی گرم نشده است، قرآن رابر نیزه می کنند. می خواهند مردم را روز چهارشنبه به خیابانها بکشند و فرمان دستگیری "سران فتنه" را به نام آنها تمام کنند.

بسیح و سپاه وشورای نگهبان ازمسئولان می خواهند با "برخورد قاطع چشم فتنه را کور کنند."

انگار یادشان رفته که در شش ماه گذشته، گرفته اند وکشته اند و شکنجه داده اند و حتی به دختران وپسران ایران تجاوز کرده اند. دیگر کدام برخورد قاطع؟ چه می خواهنندبکنند که نکرده اند؟

روز چهارشنبه می رسد. کوه، موش می زاید. میدان انقلاب را بزور ساندویچ و ساندیس هم نمی توانندپر کنند.

کیهان تهران نوشته است: "اگرچه از آغاز فتنه، تمامي شواهد و قرائن و اسناد غيرقابل انكار از وابستگي سران فتنه به صهيونيست ها و دستور گرفتن مستقيم آنها از موساد- و يا از طريق سازمان سيا و براي موساد- حكايت مي كرد ولي آنچه روز عاشورا همگان شاهد بودند براي ديرباورترين افراد هم كمترين ترديدي باقي نمي گذارد كه سران فتنه و آشوبگران آن روز، مصداق بي چون و چراي «فئه باغيه» و دشمنان اسلام، امام، نظام و مردم هستند. دشمنان وحشي و خونريز و مأموران حلقه به گوش اسرائيل كه حتي از برنامه ريزي براي كشتن خواهرزاده خود نيز دريغ نمي ورزند!سران فتنه در حالي نقش ابن سعد و شمر و خولي را برعهده گرفته اند كه امروز در عاشوراي سال 1388 شمسي برخلاف آن روز در عاشوراي سال 61 قمري، حسين زمان تنها نيست و ديدند كه پياده نظام بزدل و اندك آنها بلافاصله بعد از حضور مردم مومن و پاكباخته چگونه به سوراخ ها خزيدند. از اين پس توده هاي عظيم و انبوه مردم، در مقابل سران فتنه و اراذل و اوباش اجاره اي آنها ساكت نمي نشينند و اگر مسئولان نيز امروز و فردا كنند، آنان حسين زمان را در ميانه ميدان تنها نمي گذارند. باور نمي كنيد؟! بگرديد تا بگردند."

توده هاي عظيم و انبوه مردم، دارند ساندویچ گاز می زنند. تلویزیون جمهوری اسلامی همه جمعیت را با لنز بسته می گیرد. احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، سخنرانی می کند. پیش ازاو واعظ طبسی- سلطان خراسان- سران فتنه را محارب خوانده است. سخنان پیشکار او نشان می دهد "اراذل و اوباش اجاره أي" کیستند:

"سخنران تجمع روز چهارشنبه حامیان دولت در میدان انقلاب با حمله شدید به معترضان و مخالفان دولت و تمجید از رهبر جمهوری اسلامی به عنوان "تنها گزینه رهبری روی کره زمین" معترضان به آیت‌الله خامنه‌ای را "مشتی بزغاله و گوساله" خواند.احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، که در اجتماع چند هزار نفری حامیان دولت که به دعوت سازمان تبلیغات اسلامی و برای محکومیت آنچه "هتک حرمت مراسم عاشورا" خوانده شد سخن می‌گفت، مخالفت با ولایت فقیه را مخالفت با امام زمان، اصل امامت، قرآن و اسلام خواند. اوگفت: "يک مشت گوساله بزغاله عليه ولايت فقيه شعار می دهند و با ولايت مخالفت می کنند."

آخرین حرفش دادن مهلت به "سران فتنه" بود تا "توبه" کنند. عقب نشینی کامل از نقشه طراحان کودتا.

هفته تاریخی تمام می شود. کیهان در سر مقاله اش می پرسد: "بازی تمام؟ اول ماجراست..."

ما جواب می دهیم: اواخر بازی است. سلاح شما گلوله و نیرنگ است و خشونت. ما به روح ایران مجهزیم. به عشق. به مسالمت. کمی تاریخ را ورق بزنید. تازیان ومغولان را خوی انسانی دادیم، شمایان که رقمی نیستید....